Главная
Регистрация
Вход
Четверг
18.04.2024
10:14
Приветствую Вас Гость | RSS
АсcисТАС в Северодонецке

Меню сайта

  
Главная » 2011 » Октябрь » 10 » Клієнти СК «ТАС» дізнаються більше про статус виплати
19:31
Клієнти СК «ТАС» дізнаються більше про статус виплати

Страхова компанія «ТАС» здійснила чергове нововведення у сервісному обслуговуванні, яке суттєво полегшить обмін інформацією меж клієнтами та компанією. Так, клієнти СК отримали on-line доступ до інформації про статус врегулювання страхових випадків. 30 вересня на веб-сторінці СК «ТАС» активовано відповідний розділ під назвою «Статус виплати», за допомогою якого клієнти можуть без перешкод спостерігати за процесом розслідування страхових випадків.

Для доступу до інформації про статус виплати клієнтам достатньо завітати до однойменного розділу сайту СК та ввести у відповідні поля наступні дані: реєстраційний номер страхового випадку та номер договору страхування, за яким стався випадок. Номер страхового випадку надсилається клієнту (вигодонабувачу) sms-повідомленням після отримання компанією його заяви на отримання виплати. Після введення даних у розділі «Статус виплати» клієнт може переглянути статус свого страхового випадку та детально ознайомитися з його особливостями.

Новий on-line сервіс СК «ТАС» дозволяє клієнтам спостерігати за головними етапами розгляду страхового випадку та процесом проведення страхової виплати. Скориставшись розділом «Статус виплати» клієнти зможуть дізнатися про отримання компанією письмової заяви на виплату, початок збору документів, необхідних для прийняття рішення по страховому випадку, визнання заявленої події страховим випадком, проведення страхової виплати або відмову у її здійсненні, а також орієнтовну дату виплати.

Важливо зауважити, що інформація по реєстраційним номерам страхових випадків не надається у телефонному режимі, або якимось іншими шляхами комунікації, окрім описаних вище. Послуга «Статус виплати» призначена для забезпечення конфіденційної та надійно захищеної комунікації клієнтів з СК «ТАС» щодо врегулювання страхових випадків.

Просмотров: 628 | Добавил: Катерина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0

Добавить комментарий




Статистика

Проект "АНТИбезраз

Copyright MyCorp © 2024